Så gøy at du vil være publikum!

Her finner du blant annet informasjon om kommende konserter, samt hvordan du kan booke Sølvguttene til ditt eget arrangement!

Ønsker du å booke koret?

Gjennom året har koret ca. 150 opptredener. Fra store egne konserter i konserthus, konserter med andre artister, kunst og tv-produksjoner.

I tillegg gjør koret mange små og store opptredener for privatpersoner og firmaer, eksempelvis bryllup, begravelser, konfirmasjoner, julebord, firmaarrangementer og andre selskaper.

Kontakt oss gjerne for en nærmere prat om ditt arrangement, og for informasjon om priser. 

Ønsker du å booke koret til ditt arrangement eller prosjekt kan du sende en e-post til: booking@solvguttene.no

Guttekoret Sølvguttene består av flere forskjellige enheter som opptrer samlet og hver for seg

Hovedkoret

Hovedkoret er grunnlaget for Sølvguttenes berømmelse, og er koret hele Norge kjenner fra juleprogram og konserter. Hovedkoret er et firstemt kor bestående av sopraner, alter, tenorer og basser.

Solistgruppen

Solistgruppen utgjøres av de fremste guttesopranene i hovedkoret. Gruppen er ettertraktet ved en rekke ulike offentlige og private arrangement. Vanlig bruksområde er mindre selskaper, bryllup og begravelser.

VoiceOver

Ungdomsgruppen VoiceOver består av guttesangere som har gått i stemmeskiftet. Gruppen fremfører musikk i flere ulike sjangre og er populære entertainere med glimt i øyet! Ungdomsgruppen er også et rekrutteringskor for Herregruppen.

Herregruppen

Herregruppen utgjør tenor- og bassangerne i hovedkoret, og er alle tidligere guttesangere. Herrene er altså sentrale i konsertkoret, men opptrer også på egenhånd med et variert mannskorrepertoar.

Marienlüst

Mannskoret Marienlüst er en gruppe sangere fra Herrekoret som gjør mindre opptredener gjennom året. Gruppen synger tradisjonelle mannskorsanger - sanger som passer i festlige lag!

Enkeltsolister

Guttestemmer av alter og sopraner. Enkeltsolister brukes gjerne til ”gutteroller” ved operaforestillinger, solosang sammen med konsertkoret og solooppdrag.

Copyright: NRK
Copyright: NRK

Sølvguttene synger julen inn

Som NRK’s Guttekor har Sølvguttene sunget julen inn hver julaften siden 1966. Ved å klikke på linkene her kan du se koret gjennom fler av disse årene

Koret har også deltatt på en rekke ulike prosjekter

Copyright: NRK
Copyright: NRK

Sølvguttene bak matrosdressene

Dokumentar om Sølvguttene fra 2015 i anledning 75års jubileet.

Nobels Fredspriskonsert 2008 med Diana Ross

Dokumentar om Sølvguttene fra 2015 i anledning 75års jubileet.

Gå til toppen